Al een lange tijd niets meer geplaatst. Het was een tijdje erg spannend of je verder zou kunnen met dit grote avontuur. Maar nu is het dan zover, het is nu echt in gang gezet. Donderdag heb je je eerste bijeenkomst online met de groep die samen met jou hetzelfde avontuur aangaan. Ik vind het allemaal zo geweldig voor je.

Afgelopen zomer heb je al gewerkt in de keuken van een restaurant hier in onze woonplaats en na de vakantie ben je bij een supermarkt gaan werken omdat dit met school en sport beter te combineren is. Het tikt nog niet echt aan, maar alle kleine beetjes helpen. Ik ben zo trots op je want je doet het ook allemaal maar. 3vwo, huiswerk, een bijbaantje, 2x trainen en een wedstrijd elke week is geen kattenpis. Gelukkig 2 vliegen in 1 klap aangezien dit sociaal gezien ook jouw ding is.

Ik krijg al een tijdje de vraag van mensen om mij heen of het allemaal wel doorgaat omdat er niets meer geplaatst wordt maar je had ook nog niets te melden, maar daar gaat nu verandering in komen. Gisteren een schema ontvangen met alle bijeenkomsten die gaan volgen tot aan de grote reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *