2 more weeks

Lang geleden dat ik wat heb gepost, veel te lang zelfs. Er is veel gebeurd in die tijd dus zou ik in deze post wat dingen uitleggen en een kleine samenvatting geven.

Oke om te beginnen ga ik, zoals de titel al zegt, over 2 weken weg! Ik kan het ergens nog helemaal niet beseffen en af en toe krijg ik van die kleine realisatie momentjes. Ik zit over 2 weken gewoon in het vliegtuig en dit voelt toch wel beetje raar. De spanning zit niet eens zo hoog om eerlijk te zijn, mijn grootste stress is het vliegtuig en het vliegveld. Ga ik m’n vlucht wel halen? Heb ik alles wel mee? En vooral vliegen geeft me pure stress want ja, eerste keer in vliegtuig.

Als ik in Amerika aankom ga ik eerst met een grote groep uit allemaal landen naar campus en heb ik 10 dagen lang een kamp, waar ik extreem veel zin in heb! Na dit kamp ga ik weer met het vliegtuig en vlieg ik naar mijn nieuwe thuis. Ik ben geplaatst in een klein stadje in Idaho en ik ga daar dan wonen met een host mom en host dad en een hond. 4 dagen nadat ik ben aangekomen mag ik al naar school omg.

En om nu even te hebben over het lange niet posten, dit is vooral omdat mijn motivatie erg laag zat om wat te posten. Eerst was het alleen omdat er nog niks was gebeurd, ik heb wel een half jaar in afwachting gezet van een gastgezin en nadat ik het gezin had, had ik eigenlijk helemaal geen behoefte om nog wat te posten. De afgelopen weken ben ik vooral het gevoel gaan krijgen dat ik wel weer wat moest gaan posten en daarom ook deze post.

Ik ben in de tussentijd wel er achtergekomen dat zo’n blog hebben misschien niet mijn beste idee was en dat ik iets anders moest vinden om alles te delen. Ik ben een tiktok en een instagram account begonnen en ben al erg trots op de resultaten ervan. Ik wil erg graag vanalles delen, maar vaak kan ik gewoon niet de motivatie vinden om wat te posten. Ik weet ook niet hoe actief ik ga zijn in Amerika op mijn insta en tiktok, maar het plan is zeker om iedereen op de hoogte te houden van mijn leven daar.

Wat ik ga doen met de blog weet ik nog niet, ik laat de blog in elk geval online maar ik ben vooral van plan te gaan posten op insta en tiktok. Ik wou nog wel zeggen dat ik erg dankbaar ben voor iedereen die wat heeft gedoneerd een jaar geleden en dat het erg teleurstellend vind van mezelf dat ik niks meer heb gepost voor een lange tijd. Maar hier dus de langverwachte post.

Mijn instagram is @_emmainprogress en mijn tiktok is @emma_exchange23. Ik hoop dat jullie mijn verhaal daar verder op volgen!

xx Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *