My Blog
Week 20

Week 20

OMG, dat was het eerste wat er door mij heen ging maandag. Er is weer eens een keer zo veel gebeurd in zo’n korte tijd.

Vorige week had ik een interview/gesprek met een EF ambassadeur, dit ging heel erg goed en ik zou van iemand horen op maandag. Dus maandag ging ik naar school en elke keer dat ik mijn tas open deed kijken of ik een gemist gesprek had. Dat noem ik nog eens stressvol :). In de middag zat ik beneden en werd ik gebeld. Snel rende ik naar boven en nam op, het gesprek ging eerst over hoe het interview ging. Zoals ik al had gezegd ging het heel goed en dat liet hij ook weten. De ambassadeur had mij een 9 gegeven voor mijn Engels, ik probeerde heel hard om niet gek te worden aan de telefoon, ik hoop dat dat gelukt was. Vervolgens vertelde hij mij dat ik ‘geaccepteerd’ was. Dit betekent dat er een plek voor mij is gereserveerd en als ik mij aanmeld dat het doorgaat! Nog even kort verder gepraat en ik hing op.

Voordat ik naar beneden rende heb ik eerst een beetje rondgesprongen op m’n kamer. Nadat ik mijn glimlach van 110% had gezet naar 80% liep ik naar beneden. Ik vertelde alles aan m’n moeder en die was ook nieuwsgierig. Mijn vader kwam thuis en ik vertelde alles nog een keer.
Woensdag ging het hele verhaal weer verder, ik kwam thuis van school en er lag een pakket voor mij op tafel. Ik maakte het open en er stond van alles in: hoe ik me kan aanmelden, een acceptatiebrief, een boek die mij kan helpen met alles. Jemig dat was overweldigend. Maar wel heel leuk. Dit betekent dat ik op een een of andere manier nu echt geld moet gaan binnenhalen.

Ik heb mijn mentor een bericht gestuurd dat ik geaccepteerd ben en hopelijk kan hij mij verder helpen. Maar niet alleen zit dit in mijn hoofd, ik heb ook nog vier weken met school. Huiswerk, toetsen en nog meer toetsen. Na vier lesweken heb ik nog een toetsweek. Dus dat is ook redelijk stressen. Vanavond heb ik nog sport en morgen een toets. Gelukkig komt alles goed aan het eind van de dag en lukt alles prima wanneer ik alles opschrijf en ga ordenen.

Het wordt veel uitzoeken de komende tijd, want er moet nog van alles gebeuren. Laten we hopen dat mijn hoofd niet ontploft voor het eind van het schooljaar.
XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *